bfoktober

Alla inlägg under april 2011

Av bfoktober - 14 april 2011 14:06

fick iaf en teletid med gyn den 29e på morgonen.. fick även ett svar att när jag gjorde VUL för ca ett år sen så kollade dom tydligen PCO, och jag hade inte det då.. men ja vet inte, kan det komma bara sådär? är det inte något som sitter i hela tiden?

Aa hon skrev att ja ska få prata med min gyn om min oro så ska dom försöka boka in en tid sa dom efter det.. så får väl se va som händer..

Man måste ju ligga i för att det ska hända något lixom.. annars gör dom ingenting..

Av bfoktober - 14 april 2011 12:09

dag 14 och fortfarande inte ett spår efter ägglossningen:/ hoppas den kommer.. ja hade några typ av ägglossningsflytningar sista pergodagen, men då kan ja väl inte haft ägglossning? i förrgår trodde ja det var på gång för testet var något starkare än dom andra men de blev svagare igen igår och idag.. så jag har ingen aning:/

Mailade gyn och sa att ja ville ha en undersökning för PCO..

Men hon skrev att hon kunde boka en telefontid för det är tydligen 3 månaders väntetid just nu för att få komma dit:/

Men då sa ja att de va skitsamma då för han kan ju inte se om jag har PCO via telefon, så det kändes lite meningslöst:/

Av bfoktober - 13 april 2011 12:39

Igår var en riktig skitdag rent ut sagt! tänkte på detta med barnlöseheten hela dagen! sen blir de inte bättre när man sitter och prata med folk som säger "Men ******, barn är inte hela livet"! så säger man inte till en ofrivilligt barnlös. Där blev ja väldigt irrieterad så det gick inte prata med människan mer, jag sa det att har man inte gått igenom denna skiten som vi går igenom, så förstår man inte överhuvudtaget hur vi känner. 


Idag är en lite bättre dag, även det är fullt upp! Jobbar mycket, har liten pause nu på ett par timmar sen är det vidare till nästa jobb.. men har hämtat ut våran fina plastmatta som ska vara i köksdelen, kommer bli superfint. =) sen imorgon blir det storstädning av hela huset och bakning av tårta, för på fredag fyller min underbart fina sambo 25. så då ska ja bjuda honom på fiskrestaurang i hamnen sen ska vi ha fest hemma på kvällen! så det känns bra att göra något kul för en gångskull=)


Nu kom jag på mig själv med att skriva annat än bara om barnlösheten. men de kanske jag borde börja göra. folk behöver ju inte veta vem jag är ändå. även väldigt många redan vet.. för jag har svårt att hålla tyst efter så här lång tid!

Av bfoktober - 12 april 2011 11:49

känner sån smärta i svanken. läste på någon tråd på FL att många får ont i svanken under ägglossning närman äter pergo. så hoppas på det.. varäven lite starkare på ÄL testet idag, ska kolla ikväll igen för att kolla om det blivit starkare... 3e dagen jag kollar nu så...


Har även skrivit ett mail till gyn och sagt att jag vill ha en undersökning för att kolla om jag möjligtvis kan ha PCOS.. har en hel del symptom på det nu när ja läst om det...

men får man positivt på ÄL testerna fast inte ägget släpper? för jag har ju haft positiva ÄL tester nästan varje månad...

Av bfoktober - 11 april 2011 19:46



http://nelly.com/se/klder-fr-kvinnor/klder/festklnningar/paprika-754/bodycone-skirt-dress-754051-17/

Tröstade mig själv med att beställa denna undera klänning till på fredag då min sambo fyller 25=)

Av bfoktober - 11 april 2011 12:31

Fick jag ett brev från gyn som det stod idag. Jag visste ju att de kunde va så eftersom jag fick pergotime. men jag hade hoppats på att det inte var så.. Nu när jag såg det svart på vitt så var det inte lika kul att få reda på det:(

Av bfoktober - 8 april 2011 21:32

Imorrn är sista pergodagen.

Börjat känna ägglossningslukten idag och även en del ägglossningsflytningarm kändes som ja hade ägglossning med ett tag men har ju inte tagit sista tabletten ännu så, så kan de inte vara!


Min gyn ringde idag, han sa att brevet nog har kommit bort med posten å att han skulle skicka ett nytt.. Blir inget VUL men däremot ska ja lämna ett blodprov på dag 22 för att kolla progesteron.


Men ni som har tagit pergotime, har eran gyn sagt till er när det är bäst att ha sex? För han sa till mig att från dag 11 till dag 17 är det bäst att ha sex varannan dag. men kommer självklart kolla ägglossningen med..

Av bfoktober - 8 april 2011 06:53

Har inte känt några direkt jobbiga biverkningar, idag är jag lite öm i nedre delen av magen känner ja, men inget annat.. än så länge..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Bloggar jag läser

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Vill ha barn

http://www.villhabarn.se

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards