bfoktober

Alla inlägg under mars 2011

Av bfoktober - 10 mars 2011 08:46

Jag vill inte drömma mer, jag vill att alla dessa drömmar som jag har drömt ska bli verklighet!


Inatt drömde jag hade vi hade en liten dotter, vilket jag också drömde förra natten. Men denna var annorlunda, vi kom hem till mina föräldrar med detta barnet, mamma frågade vad hon skulle heta, och jag sa "jag vet inte ännu, Lovélia eller Agnes" och det är just dom namnet som ja har i huvudet. 


Igår va ja hemma hos mormor och morfar och mamma var också där. vi pratade om det är med ägglossningsstimulerande tabletterna och ena med det andra.. Hon har hela tiden fått för sig att jag kommer få tvillingar. Man kan ju hoppas att detta är ödet då bär ja får pergotime, det ökar ju chanserna för att få mer än en...

Av bfoktober - 8 mars 2011 11:59

Jag mailade gyn och frågade om dom kunde skicka min remiss fortast möjligt eftersom jag vill hinna lämna blodprov denna cykeln, och det skulle dom göra.. dom skulle skicka den redan idag=) så det känns skönt att vi äntligen kan komma igång med detta igen... =)

Av bfoktober - 7 mars 2011 16:14

nu har ja pratat med min gynekolog så nu är vi igång igen med utredningen..


Ja sa som det var att min menscykel har inte varit så regelbunden senaste månaderna och att ja haft lite problem att hitta ägglossningen, så dag 22, vilken är den 21e Mars (om jag hinner få min remiss) så ska ja göra ett blodprov för att se var i cykeln ja ligger. sen kommer ja antagligen få några tabletter som är ägglossningsstimulerande sa han.. för som de är nu verkade de inte som ja ahr ägglossning varje månad heller sa han så.. bara vänta nu...


Skulle göra blodprovet även ja hade fått mens eller var ja nu kommer vara i cykeln...

Av bfoktober - 6 mars 2011 17:13

Tror bannemig att ägglossningen är på G.. mensen tog slut igår.. och nu börja ja känna lukten av ägglossning.. och flytningarna har ökat.. om ja har 25 dagar som ja ahde förra månaden så ska ja ha ägglossning nu i veckan.. man kan ju hoppas.. men ja tänker inte kolla de denna gången!

Av bfoktober - 6 mars 2011 12:19

Igår va vi hos sambons föräldrar. han pappa fyllde 55 år, så vi va där med deras släkt och åt god mat och drack vin.. riktigt trevligt! 


sambons pappa och hans bror börja prata om farfar och morfar.. för hans bror har inga döttrar och kan alltså inte bli morfar. då sa sambons pappa nått i stil med att "jag kan ju bli både morfar och farfar". visst kan han det. jag vet att dom längtar efter att få bli farmor och farfar. men det är tur att dom vet om våra problem.

Samma sak som mina föräldrar, vet att dom med vill bli mormor och morfar, och dom är ju famror och farfar redan.. men men, det kan ju dröja år innan något händer här.


Pratade med min kusin på internet för några dagar sen. hon är barnmorska så ja frågade henne lite om IVF och så, men det är ju inte samma regler på olika landsting.. hon är barnmorska i Linköping och där hade dom en åldersgräns på 25.. det har dom inte här, och man skulle tydligen vara gifta där med:/ tycker de va dumma regler!


Av bfoktober - 4 mars 2011 06:51

Guud vad veckorna går snabbt, snart är man väl 40 år och sitter här utan unge..


Nej nu ska vi inte säga så, men känns ju så ibland.. Skönt att det är helg iaf, men blir en ganska lugn helg och de e skönt=)


Sen måndag ringer ju min gynekolog till mig, är lite smått nervös vad han kommer säga. ja vill ju ha nått som ökar mina chanser att bli gravid. och som fixar till min ägglossning. och de va ju pergotime ja tänkte på direkt.

Men många säger att de har utgått? att de inte finns längre på apoteken. Men sen sa någon att de finns nu... Finns det? ni som tar det.

Av bfoktober - 1 mars 2011 14:55

började fundera. det är väl så att gyn måste gå vidare med vår utredning om vi ber om det.. för sist sa han ju bara att vi skulle höra av oss när vi blir gravida.. men vi vill ju fortsätta utredningen.. jag vill inte gå och vänta.. ja behöver ju hjälp att bli gravid.. för 3 av 4 ggr hart ja tagit hjälp av hälsokost.. man vet ju iof inte om detär det som hjälpt till men troligtvis är det så..


Nu tar jag inga hälsokost alls denna månaden, och ja skiter fullständigt i dessa ägglossningstest.. ja vänta och se va gyn har att säga.. för jag vill att sambon ska få lämna ett prov så vi kan utesluta det... och om det nu skulle ligga ett fel där så vill ja att vi ska få den hjälp vi behöver, istället för att hålla på såhär.. gå å vänta och bli gravida när de kanske finns ett fel som vi inte ens vet om..


om jag har turkanske ja kan få pergotime.. ägglossningen har varit konstig senaste månaderna.. och mina cykler oregelbundna.. och de kommer ja säga till honom och fråga om de finns något vi kan göra för att öka min fertilitet.. för ja vill att något ska hända...


Man läser om gamla kompisar som blir gravida en efter en.. dom får både sitt första och sitt andra barn innan vi hinner få vårat första.. och ändå planerade vi långt innan... ja vill att mina föräldrar ska få bli mormor och morfar.. och sambons föräldrar ska bli farmor och farfar... jag vill intew vänta flera år till på att vi ska lyckas.. jag vill helst inte adoptera, jag vill ha egna barn. som liknar oss till både sätt och utseende... man tänker lixom kommer vi nånsin få det? när de blir så här.. de måste ju finnasnågot fel tycker man.. men vad???

gyn

Av bfoktober - 1 mars 2011 08:49

Jag mailade kvinnikliniken igår och skrev:


Hej!

Vi började våran missfallsutredning för ett år sedan, jag har sammanlagt hade 4 missfall.
Men nu har det inte velat hända något på ett tag, och jag har även haft lite problem att hitta min ägglossning efter senaste missfallet som var i november- December.
Jag tänkte om min sambo kanske borde lämna ett spermaprov också? han har nämligen inte fått göra det ännu? Vi vill fortsätta utredningen och få hjälp så att det kan hända något positivt snart.
Har nämligen inte hört något från våran gynekolog heller.

MVH
***********


Imorse klockan 06,59 ringde dom, och eftersom jag är ledig idag så låg ju jag självklart och sov då. Han ringde 06,59 och 07,00. lite tidigt kan ju jag tycka att ringa folk men men...

dom hade mailat mig sen iaf och skrivit:


Hej!
Har försökt ringa dig, men inget svar.
Har bokat en telefontid till dig  7/3 ca 15.30 då dr ******** kommer att ringa upp dig.
Mvh
*** *********
Avdchef
Så vi får se vad han säger.. ska skriva upp lite punkter jag vill ta upp med honom då.. tur att ja slutat att jobba vid den tiden och är hemma!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Bloggar jag läser

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Vill ha barn

http://www.villhabarn.se

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards