bfoktober

Alla inlägg under november 2011

Av bfoktober - 18 november 2011 06:47

slutet av nästa vecka har  jag BIM, jag har lite smått illamående, väldigt trött på eftermiddagarna och riktigt ont i brösten, mest när ja är utan bh, då gör de ont när jag går, då känns de som dom är där bara för att vara ivägen.. När jag sätter på mig bh:n känns de bättre när ja rör på mig men ändå jätte ont om jag nuddar dom... men men, vi får väl se. Jag är mitt uppe i praktiken nu, sista dagen på första veckan, bara 3 veckor kvar;) men jag har fått göra mycket. jag har matat en hel del, och vad ja har lärt mig av det är nog att det inte är lätt att mata någon som inte kan prata eller kan se vad man gör. eller om patienten inte kan ha munnen stängd när han/hon dricker så åker allt ut från sidan av munnen och då får denne personen inte i sig så mkt dricka...

Jag har även vart med och bytt blöja och tömt kateter, gett medicin och lagt och tagit upp de boende från sängarna. Jag tycker det är kul faktiskt, de är ju så härliga=) vissa inte förståss men de får man ju stå ut med;)


NÄ, i eftermiddag ska ja bort och lämna TSH prov och sen va de nått mer prov på tre bokstäver jag inte minns, lappen ligger i ett annat rum.. men när de e inlämnade så är vi igång;)

Av bfoktober - 16 november 2011 09:12

Är osäker på om ja kommer ha 34 eller 36 dagars cykel denna månaden.. så de får heta BIM-9-11. Jag har grymt ont i brösten, särskilt högra bröstvårtan konstigt nog... mest högra bröstet över huvudtaget... *konstigt*.

Dessutom har jag känt en otrolig trötthet på eftermiddagarna ett tag nu.. kan sätta mig ner å somna direkt.. igår kväll somnade ja i soffan vid klockan 7...


Idag ska ja in på andra dagen på praktiken på äldreboende... Det gick bra i måndags, så hoppas det går bra idag med.. var ledig igår=)

Av bfoktober - 15 november 2011 09:35

Fick ett nytt svar från gyn att dom hade skickat en remiss på tsh prov den 20/9, det var ju jätte längesen, men ja har inte fått något:/ konstigt att dom inte undrat varför dom inte fått svaren... men ja skrev att dom skulle skicka en ny remiss, för hade jag fått den så hade ja såklart vetat det...

Av bfoktober - 14 november 2011 15:39

Helt sjukt trött idag! har inte sovit så bra inatt... kan tänka mig att jag sov max 3 timmar sammanlagt... mitt blodsocker var kasst igår kväll (för lågt) och jag fick verkligen inte upp det, till slut hade ja fått i mig ett helt paket dextro, (äckligt).. men då äntligen fick ja upp de, men efter allt vatten ja drack när ja åt dextro sprang ja å kissade var 5e minut så hann ju inte somna mellan varven.. grymt jobbigt, dessutom låg ja och tänkte  "måste måste måste sova nu" så de försvårade nog saken, skulle upp klockan 6 för min första praktikdag var idag och jag började 7,30.


Men, första dagen på praktiken gick bra, fick mata 2 olika gamla människor idag och så fick jag vända i sängläga och få upp person från säng till rullstol... lärorikt faktiskt! om jag bara vänjer mig vid hygienrutiner å så sen med så kan ja säkert tänka mig att jobba med äldre sen... var inte jätte trött på själva praktiken, men nu när ja kom hem är ja helt slut i kroppen och ögonen vill inte va öppna, så ska bara vänta liten stund till blodsockret stabiliserat sig efter middagen sen ska ja lägga mig i soffan å bara vila... och imorrn är jag ledig=)


Fick förresten svar om TSH, dom ska kolla de snart, innan IVF ska de kollas, de är standard innan IVF fick ja till svar.. tycker ändå de e konstigt att dom inte kollat innan med tanke på mina 4 missfall.. men men de ska kollas nu iaf...

Av bfoktober - 11 november 2011 15:10

GHRRR just nu vill ja abra skrika att sjukvården är ta mig tusan helt otrolig!!! Jag mailade Gynmottagningen och frågade om dom kollat mitt TSH värde,. för jag ahr antagit innan att det har dom säkert gjort, det ska ju ingå ganska tidigt, å dessutom har ja ju faktiskt lämnat många blodprov dessa åren... Vet ni vad ja fick för svar? VA?


"Tsh ingår i paketet för utredning hos oss så Du kommer att få ta det när .... ordinerar det, vilket bör bli snart."


Dom fick ett lite så där småkaxit svar tillbaka, där jag skrev:


"Fast nu hänger ja inte med?
Utredningen har vi hållt på med ca 1-2 år nu... vi väntar ju på IVF..
Borde inte det provet redan ha kollats för det ska ju tydligen vara ganska viktigt?"


Eller va tycker ni andra? Hur snabbt kollade dom ert TSH värde? för de är ju jätte viktigt, de kan ju ta mig tusan va de som gör att jag inte blir gravid och som orsakar missfall???? HALLLÅÅ sjukvården skärp er!!!! GAAAAH

Av bfoktober - 10 november 2011 17:31

Idag blir det tupperwareparty här hemma hos mig, har tagit hit Tina som ska hålla i det=) Ska bli spännande och se vad för nya roliga grejer dom har fått in=)


BIM-15 är det idag, räknar ner denna månaden, var längesen ja gjorde det... det är tänkt att ja ska ta dubbeldos med pergotime nästa månad om det inte händer nått denna, och om jag hinner förstås, hade velat veta när vi får påbörja IVF innan ja börjar med pergotime igen. så jag får helt enkelt vänta på vad som komma skall...


MEN jag kommer nog ha en del att tänka på nu de kommande 4 veckorna, ska ut på praktik på äldreboende, vilket ja aldrig någonsin har jobbat på, så jag hoppas verkligen det kommer gå bra och att jag inte blir allt för äckelmagad när man ska genomgå hygiendelarna, det är inte direkt min starka sida sånt där.

2 veckor in i praktiken hamnar jag på BIM dagen.. jäkla va tråkigt de är med så lång cykel, men men.


har fortfarande inte fått nått svar från varken min gynekolog som jag skrev å frgåade om våra prover är skickade till malmö, eller malmö, jag mailade dit ja ska göra IVF och frågade om dom fått våra svar, men inget svar där heller. så det är väl bara att vänta helt enkelt..

Av bfoktober - 9 november 2011 14:11

just nu är det rena babyboom, man får resa på att nån ny är gravid hela tiden tycker jag, och det börjar kännas jobbigt! Julafton närmar sig, och jag är fortfarande inte gravid, kommer ihåg att förra året satt ja på julafton och hoppades att nästa julaftion 2011 kanske ja är gravid, men icke, jag har inte ens blivit gravid en enda gång detta året, mitt senaste missfall var förra december 2010... så de är ett bra tag sen, borde hända snart tycker jag..

FÅr se efter denna kuren med pergotime, men idag är en sån dag som jag är lite deppig å tänker för mkt, vi lyssnade på en redovisning i skolan idag om abort, vilket inte kändes så bra, fick gå ut på toa för de va jobbigt att lyssna på, för dom hade fått med lite om veckorna, hur barnet växer och så.. sen visade dom en film som var väldigt jobbig att se.


jag förstår inte! vrf fungerar det inte? sambons spermier är ju normala, mig är de inget fel på förutom ägglossningen men jag har ju ägglossning med pergotime säger dom? kan de va så att ägget inte släpper även de visas att ja har ägglossning? Jag orka inte hålla på å vara ledsen för detta längre!

Av bfoktober - 8 november 2011 17:10

Ägglossningen inträffar nog idag! negativt test idag, ömma bröstvårtor, öm mage och haft ont i svanken hela dagen.. kanske ska passa på ikväll med då kanske!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Bloggar jag läser

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Vill ha barn

http://www.villhabarn.se

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards